Breakfast parfait

Sitter i skrivandets stund och smaskar på denna fantastiskt goda frukostparfait! Den är verkligen riktigt riktigt mumsig (...och nu är den också helt slut). Detta är min favoritfrukost, bägare med massa goda geggor.    INGREDIENSERVaniljlager1 dl kvarg/yogurt1-2 krm vaniljpulver1 tsk sötningChokladbollslager1 dl kvarg/yogurt3 msk havregryn2 msk kokosflingor2 tsk kakao (eller mer)1/2 tsk kaffepulver1-2 tsk sötningChokladfluff1 äggvita1/2 dl kvarg/yogurt1-2 tsk kakao (eller mer)½ fryst banan   Blanda ingredienserna till vaniljlagret och chokladbollslagret. Varva dessa i en bägare tillsammans med hallon. Gör chokladfluffet genom att mixa den frysta bananen med kvargen tills det blivit en slät smet. Vispa äggvitan hårt och rör ner banansmeten och kakao. Häll överst i bägaren. Servera!   INGREDIENTSVanillalayer1 dl quark/yogurt1-2 pinch vanillapowder1 tsp sweetnerChocolateballlayer1 dl quark/yogurt3 tbsp oats2 tbsp coconutflakes2 tsp cocoa1/2 tsp coffeepowder1-2 tsp sweetnerChocolatefluff1 eggwhite1/2 dl quark/yogurt1-2 tsp cocoa½ frozen banana   Combine the ingredients for the vanillalayer and chocolateballayer in different bowls. Pour up in a glas with rapsberries in between. Make the fluff by mixing the frozen banana with the quark/yogurt until smooth. Whisk the eggwhite hard until stiff. Pour down the bananabatter and cocoa. Pour on top in the glas. Serve!   Johanna