Breakfast browniecheesecake

Gjorde en SÅ god frukost imorse. Det är ju trots allt fredag så det är klart att man ska få lyxa till det lite extra. Kombinerade en gammal favorit ugnsbakad cheesecake gröt (HÄR) med två brownie cheesecake recept (HÄR OCH HÄR). Har ni förresten inte smakat någon av länkarna ovanför tycker jag att ni ska göra det i samma veva som ni lägger denna på listan över to-taste. Något så otroligt mumsiga!   INGREDIENSER1 dl havregryn1 ägg/1 äggvita½ tsk bakpulver½-1 tsk kaffepulver (kan uteslutas)½-1 msk kakao2 msk kvarg/yogurt1-2 msk mjölk½ msk sötning Cheesecakelager1½-2 msk cream cheese 1 rågad msk kvarg/yogurt1-2 tsk sötningev. en liten skvätt mjölk   Blanda ingredienserna till cheesecakelagret och häll ner i en ugnsfast form och grädda 10-12  minuter på 225 grader. Antingen så blandar du även ingredienserna till cheesecakelagret och toppar botten med och sätter in i ugnen eller så sprider du över cheesecakefrostingen efter bottenlagret varit i ugnen. Jag har prövat båda varianterna och tycker de är lika goda, men de är ändå annorlunda.    INGREDIENTS1 dl oats1 egg/1 eggwhite½ tsp bakingpowder½-1 tsp coffeepowder (can be omited)½-1 tbsp cocoa2 tbsp quark/yogurt1-2 tbsp milk½ tbsp sweetnerCheesecakelayer1½-2 tbsp cream cheese1 heaped tbsp quark/yogurt1-2 tsp sweetnera little bit of milk   Combine the ingredients for the bottomlayer and pour down in an ovensafe form and bake for 10-12 minutes 225 degrees celicus. Either you combine the ingredients for the cheesecakelayer and top the bottomlayer before putting in the oven or spread the chesecakefrosting at the browniebottom afterwards. I have tried both ways and both ways are equaly good but tastes slighty different.   Johanna