Breakfast Bountybar

Åh vad god denna frukost blev! Fest i min mun. Denna lilla bar/bakelse går som ni säkert märkt att göra i många varianter, kika i arkivet om ni är sugna på att testa någon utav de andra varianterna också! Dessutom går den att göra kvällen innan och förvara i kylen under natten, perfekt om man har brått. Micra då 1 minut eller ät den som den är kall, den är suupergod vilket som!   INGREDIENSER Botten1 dl havregryn ½ tsk bakpulver 4 msk kvarg/yogurt ca. 1 msk kakao 4 droppar flytande stevia med chokladsmak (ersättning: ca. 1 tsk valfri sötning och ev. mer kakao) Fyllning 1 ½ msk kokosmjölk (det tjocka) 2-3 msk kokosflingor ev. lite kokosolja om man vill   Blanda samman alla ingredienser till botten i en separat skål och ingredienserna till fyllningen i en annan. Fördela halva bottensmeten i en liten bakform eller på ett bakplåtspapper på en plåt. Häll på fyllningen och fördela resterande bottensmet över fyllningen så att det täcker. Grädda cirka 8-10 minuter på 200 grader.   INGREDIENTS Bottom1 dl oats ½ tsp bakingpowder 4 tbsp quark/yogurt about 1 tbsp cocoa 4 drops liquid chocolate stevia (substitution: about 1 tsp sweetner and ev. some more cocoa) Filling 1 ½ tbsp. coconutmilk (the thick part) 2-3 tbsp coconutflakes optional: some coconutoil id you want.   Mix the ingredients for the bottom in one bowl and the ingredients for the filling in another. Take half of the oatbatter and put in a little bakingform or on a bakingpaper on a tin. Pour on the filling and put the rest of the oatbatter on top of the filling so it covers. Bake in oven for about 8-10 minutes at 200 degrees celcius.    Johanna