Breakfast bananasplit

Gjorde en gammal favvo, bananasplit! Älskar denna frukost/mellis/dessert/vad-du-vill för det går så fort att göra och smakar himmelskt. Här kommer morgonens variant men fler olika finns i arkivet!   INGREDIENSER1 banan1-2 msk jordnötssmör1 ½ dl keso/kvarg/yogurt/turkisk yogurt/greek yogurt½ dl hallon½ dl blåbär1-2 msk kokosflingor2 msk russin1 msk mandelspånkakao (valfritt) Skär bananen på längden. Värm den i micron ½-1 minut på full effekt (inte nödvändigt men om man vill, föredrar du den kall så strunta i det). Bre på jordnötssmör på bananskivorna. Häll över keson och toppa sedan med blåbär, hallon, kokosflingor, mandelspån och lite kakao om du vill. Jag toppade också med en hemmagjord kokostopp!   INGREDIENTS1 banana1-2 tbsp peanutbutter1 ½ dl cottage cheese/quark/yogurt/greek yogurt½ dl blueberries½ dl raspberries1-2 tbsp coconutflakes1 tbsp almondflakes2 tbsp rassinscocoa (optional)   Cut the banana on the length. Warm in the microwave for about ½-1 minute on full effect (If you like it cold you don't have to do this). Spread peanutbutter on the bananaslicez. Pour over the cottage cheese and then top with berries, coconutflakes, almondflakes and some cocoa if you want to. I also topped with a homemade coconutop!   Johanna