Breakfast Banana Muffin

Ni vet när man är utomlands så får man alltid muffins till frukosten? Speciellt i USA är frukostmuffins populärt. Idag gjorde jag muffins som en del utav min frukost och det blev faktiskt riktigt smarrigt!    INGREDIENSER (2-3 muffins) 1 dl havregryn½ banan1 krm bakpulver4 msk kvargvalfri smaksättning: kanel, kardemumma, kakao, kokosflingor, vaniljpulver..   Mosa bananen och blanda sedan med övriga ingredienser. Häll ner smeten i 2-3 muffinsformar. Antalet beror lite på hur stora dem är, ta inte för mycket smet i varje form då kommer det att läcka över så jag rekommenderar nog 3st och jag rekommenderar silikonformar om man har det. Sätt in i micron på full effekt i 1 ½-2 minuter.    INGREDIENTS (2-3 muffins)1 dl oats½ banana1 pinch bakingpowder4 tbsp quarkoptional flavouring: cinnamon, cardamom, cocoa, coconutflakes, vanillapowder   Mash the banana and combine with the other ingredients. Pour down the batter into 2-3 muffinforms. The number depends on how big your forms are but don't add too much in each form, I recommend using 3 (and I recommend siliconforms if you have). Put in microwave at maximum heat for 1 ½-2 minutes.    Johanna