Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Blåbärspaj med kokoslager

Tänkte tipsa er om en snabb och god dessert inför kvällen, tillsammans med favoritserien eller film kanske? :) Eller som jag ska spendera min kväll med -plugg. Jag gjorde denna paj för ett par dagar sen och den blev fantastiskt god. Nästa gång tänkte jag dock göra samma paj fast med hallon i botten. Tycker att varma hallon slår varma blåbär ;) Så när jag skriver blåbär i receptet nedan så kan du bara istället använda dig av dina favoritbär!   INGREDIENSER:BlåbärHonung Kokosflingor 2 dl Ägg 1 stSmör ca 20g1. Fyll botten av en ugnsäker form med blåbär och ringla över honung2. Blanda kokosflingor och ägg och lägg det som ett lager över blåbären3. Hyvla smöret över pajen4. Grädda i ugnen på 200 grader i ca 10-15min tills kokoslagret har fått en gyllene fin färg   INGREDIENTS:BlueberriesHoneyCoconut flakes 2 dlEgg 1Butter 20 g   1. Fill the bottom of an ovenproof dish with blueberries and drizzle the honey over the berries2. Mix the coconutflakes and egg and add it over the blueberries as a layer3. Plane the butter over the pie4. Put in the oven at 200 degrees in about 10-15 minutes until the coconutlayer gets a golden color   Emelie

Föregående inlägg

Frukostsorbe

Nästa inlägg

Choklad och kaffemugcake

Till bloggens startsida

foodporn