Berrycheesecake

Gjorde ett såå gott mellanmål idag som tog slut i ett nafs. Det fick bli en variant på cheesecake i ugn och enligt mig blev den riktigt bra, passar utmärkt som mellanmål och jag skulle absolut kunna äta den som fika också.    INGREDIENSER (2st kakor) Bottenlager 3 msk mjöl (Jag använde havremjöl) ½ mosad banan ½ tsk bakpulver 2 msk kvarg 1 msk sötningvaniljpulver/vaniljsocker efter smak Topplager 1 msk cream cheese light eller vanlig 1 msk kvarg/yogurt 1 tsk mjölk 1 tsk sötningValfria tinade bär (t.ex. hallon, jordgubbar, blåbär..)   Sätt ungen på 180 grader. Olja och bröa en eller flera små formar (Jag använde två små ca. 10cm i diameter). Mixa de torra ingredienserna till bottenlagret i en skål och de blöta i en annan. Blanda sedan samman båda skålarna till en tjock smet och häll i formarna. Blanda sedan samman alla ingredienserna till topplagret utom bären. Häll krämen över kakbotten i formarna. Mosa bären till en sylt och och häll dessa som översta lager. Grädda i ugnen cirka 15 minuter.   Johanna