Berry breakfastpie

Gjorde en favorit i repris imorse (som jag inte har hunnit lägga upp fören nu på grund av jobb). Det här är en av mina favoritfrukostar, det ända man behöver kunna är de två ingredienserna på övre lagret, vad man vill ha för bär eller frukt under får man helt välja själv.    INGREDIENSER (två små skålar):Havregryn 1½ dlYoghurt 2 mskBär/fruktLite socker (valfritt) 1. Sätt ugnen på 150 grader2. Blanda havregryn och yoghurt till en smulig deg3. Lägg hallon i botten av en ugnssäkerform och strö över lite socker4. Häll sedan över havregrynsblandningen över5. Ställ in i ugnen i ungefär 20 minuter, lite mer.   INGREDIENTS:Oats 1½ dlYoghurt 2 msk Berries/fruitSuger (if you want)   1. Put the oven at 150 degrees.2. Mix oats and yoghurt to a crumbly batter3. Put the berries/fruit in the bottle of a bowl and add some sugar4. Pour the oatbatter over he berries5. Put the bowls in the oven for 20 minutes, maybe little more.   Emelie