Banan&mango-frukostcheseecake

Gjorde den himmelska frukostcheesecaken till frukost idag egen, den levererar alltid. Gjorde fyllningen med smak av mango och banan, väldigt smarrigt, men banan smaken tog väldigt mycket över så jag skulle nog rekommendera att bara ta mango för att endast få en mangosmak, men det väljer man helt själv beroende på vad man gillar. Här finns andra recept på andra fyllningar till cheesecaken, HÄR, HÄR, men jag säger bara, TESTA!   Frukostcheesecake med smak av mango och bananBotten:2 msk musli (funkar lika bra med havregryn)1,5 msk solroskärnor1,5 tsk linfrön1 msk pumpakärnor1 msk kvarg/kesella1 tsk kokosoljaFyllning:1,5 dl fryst mangoen halv fryst banan2 msk kesella/kvarg1 msk kokoSflingorlite vatten Mixa samman alla ingredienser till botten i en mixer. Tryck ut detta i en/två formar. Antingen kan man frysa in botten över natten och att man gör fyllningen på morgonen eller så gör man hela cheesecaken på morgonen. Jag gjorde hela på morgonen, så när botten var mixad och klar stoppade jag in den i frysen ett tag medan jag gjorde fyllningen. Fyllningen ska bara mixas ihop som inte behövs vara i frysen, eftersom frukten/bären är frysna, men för att få den ännu fastare kan man stoppa in hela i frysen ett tag innan man äter den.Sofie