Banan och kokoskaka i micron
Blev en ny variant på kaka i micron till mellis idag! Denna banan och kokosvariant var verkligen supersmarrig, perfekt mellanmål som går fort att laga :) BANAN OCH KOKOSKAKA 1 msk kokosolja eller smör3 msk valfritt mjöl (Jag använde havregryn mixat till mjöl)1 msk kokosflingor½ tsk bakpulver1 mosad banan2 msk kokosmjölkLite vaniljpulver/vaniljsocker 1. Blanda alla torra ingredienser med varandra i en bunke2. Smält kokosoljan (eller smöret) i micron. Blanda tillsammans med mjölken och den mosade bananen, rör sedan ner de torra ingredienserna. 3. Värm i micron 1-2 minuter. Efter två minuter är den fortfarande rätt kladdig så om du vill ha en "torrare" kaka kan du ha inne den lite längre men jag fick min önskvärda konsistens efter två minuter!4. Toppa med valfritt! Jag åt med keso och varma hallon Johanna