Banan och kokosglass

Vad passar bättre till mellanmål en så otroligt varm dag som denna om inte glass? Denna glass blev så otroligt smarrig, perfekt söt och mättande. Jag slickade skålen ren kan jag lova.. till och med hunden som gjorde mig sällskap vart sugen på att smaka.   INGREDIENSER1 fryst banan3 msk kokosmjölk (den tjocka delen)ca. 2 msk kokosflingor (mer/mindre efter smak)Valfritt: lite vaniljpulverKokosflingorkakaonibs eller t.ex. mörk hackad choklad   Mixa en fryst banan med kokosmjölken till en slät smet (kan behövas tillsättas lite vatten om den är alldeles för hård). Tillsätt kakaoflingorna och mixa snabbt ihop. Ställ eventuellt in i frysen en kort liten stund (exempelvis medans du plockar undan och fixar iordning disken) Häll sedan upp i ett serveringsglas och toppa med mer kokosflingor och kakaonibs eller hackad mörk choklad.    BANANA AND COCOA ICECREAM1 frozen banana3 tbsp coconutmilk (the thick part)about 2 tbsp coconutflakes (more/less after taste)optional: some vanillapowdercoconutflakescocoanibs or chopped dark chocolate   Mix a frozen banana with the coconutmilk to a smooth battern (you might have to add a little water if it's too thick). Add the coconutflakes and mix it together fast. If you want you can put it in the freezer for a bit longer, for example while cleaning dishes and removing ingredients. Pour the ice-cream in a servingbowl and top with some more coconutflakes and cocoanibs or chopped dark chocolate   Johanna