Baked coconutbar

Igår gjorde jag denna bakelse och den blev så otroligt god och det var så nice att äta bakelseaktigt till frukost så bestämde mig för att göra det idag igen. Denna gång blev det dock en annan variant och OJ vad god den var. Passar utmärkt som en del utav din frukost. T.ex. tillsammans med en god smoothie!   INGREDIENSER 2 msk havregryn 2 msk kokosmjöl mjöl ¼ tsk bakpulver 2 msk kokosflingor 1-2 msk kokosmjölk (den tjocka delen) 2 msk kvarg  1-2 tsk sötning ca. ½ dl bär eller mosad frukt (jag hade hallon)   Blanda samman alla ingredienser utom bären/frukten. Ta halva smeten och pressa ut i en avlång form på ett oljat bakplåtspapper. Häll över bär/mosad frukt). Täck bären/frukten med resterande kokossmet. Sätt in i ugnen cirka 10-15 minuter på 200 grader. Låt svalna av lite innan du äter den och lyfter från pappret.   INGREDIENTS 2 tbsp oats 2 tbsp coconutflour ¼ tsp bakingpowder 2 tbsp coconutflakes 1 ttbsp coconutmilk (the thick part) 2 tbsp quark 1-2 tsp sweetner about ½ dl berries/mashed fruit (I had raspberries)   Combine the ingredients besides the berries/fruit. Take half of the batter and press out on a greased baking sheet. Pour over the berries/mashed fruit. Cover the filling with the remaining coconutbatter. Put in oven for about 10-15 minutes at 200 degrees celcius. Let cool down a bit before eating and removing from sheet.      Johanna