Applepie with crumble

  Väldigt oklara bilder på dagens frukost, men det var supergott! Älskar minipajer, älskar äpplepaj och älskar frukost. Perf match med andra ord.   INGREDIENSER 1 äpplePajskal1 dl havregryn1 krm bakpulver1-2 tsk kanel3 msk kvarg1-2 tsk sötning (valfritt)Crumble1 msk jordnötssmör1 msk kvarg1 msk solroskärnor1 msk pumpakärnor1 tsk linfrön½ msk kokosflingor½ msk havregryn Blanda samman alla ingredienser till pajskalet. Tryck ut skalet i en liten pajform och sätt in i micron 1-2 minuter på full effekt. Hacka äpplet i mindre bitar och lägg i pajskalet. Blanda samman ingredienserna till "crumblen" och strö över äppelbitarna. Sätt in i micron på 1 minut på full effekt. Servera pajen med t.ex. vaniljkvarg eller vaniljyogurt.   INGREDIENTS1 applePiecrust1 dl oats3 tbsp quark/yogurtpinch bakingpowder1-2 tsp cinnamon1-2 tsp sweetner (optional)Crumble1 tbsp peanutbutter1 tbsp quark1 tbsp sunflowerseeds1 tbsp pumpkinseeds1 tsp flaxseeds½ tbsp coconutflakes½ tbsp oats   Mix all the ingredients for the piecrust. Press out the piedough in a small pieform and bake in microwave for 1-2 minutes at full effect. Chop the apple into smaller pieces and put in the piecrust. Mix all the ingredients for the crumble and pour over the applepieces. Put in microwave for 1 minute at full effect. Serve the pie with for example vanillaquark or vanilla yogurt.    Johanna