Ananaspaj

Idag skulle vi ha lite "knytis" för släkten och då skulle vi stå för efterätten här hemma och vi gjorde en otroligt god ananaspaj! Det som är bra med pajen är att den kan göras kvällen innan om man har brottom och att den kan ätas varm som kall vilket är jättebra om man ska ta med sig den någonstans och inte har tillgång till ugn.   ANANASPAJPajdeg 150g smör 1 dl socker 3 dl mjöl 1 tsk bakpulver Fyllning 1 ägg 2 dl lätt creamfresh 1 dl socker 1 tsk vaniljsocker 500g avrunnen ananasTillbehörVispgrädde/mellangrädde   1. Blanda samman ingredienserna till pajdegen och låt vila 1 timme i kylen och tryck sedan ut pajdegen i en pajform 2. Blanda samman ingredienserna till fyllningen och häll i pajformen 3. Grädda i mitten av ugnen 40 minuter på 175 grader. Servera tillsammans med vispgrädde/mellangrädde   Johanna