Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

  Det var längesen vi bjöd på en middag/lunch måltid här på veckans recept, och därför tycker vi att Julia Degerths recept på thaisoppa passade utmärkt. Det både ser och låter riktigt smarrigt! Läs hennes egen blogg HÄR   Behövs för 4 portioner: 1 hönsbuljongtärning 2 citrongräs 1 pressad lime/eller citronsaft 1/2 dl fisksås eller mindre, beroende på hur saltigt man vill ha det ! 1 burk rinnande kokosmjölk, 400 g 300 g strimlad kycklingfile eller mer om man vill ha en matig soppa färsk koriander Gör så här: Koka upp tärningen i 5 dl vatten och sänk värmenn Finhacka citrongräset och tillägg det! Men det är lite svårt att skära citrongräs så kan vara bra att öva lite först. Nu kan du koka upp soppan igen. Häll i limesaft och fisksås Häll i kokosmjölk och kyckling Servera och toppa med färsk koriander. Vill du att ditt recept ska visas på bloggen nästa måndag? Skicka då in en bild och recept till emeliejohannamoasofie@hotmail.com. Självklart får du med blogg en länk i inlägget. Kram!      

Föregående inlägg

Choklad och kaffemugcake

Nästa inlägg

Tips: Ghee

Till bloggens startsida

foodporn