Denna vecka har vi fått ytterligare ett recept från en Elin (som dessutom tidigare bidragit med ett otroligt gott veckans recept). Denna fondant verkar helt fantastiskt god och dessutom enkel att göra vilket är toppen. Tack för ditt recept Elin! Ni kan läsa hennes blogg HÄÄR   CHOKLADFONDANT (6 portioner) 75 g mörk choklad 75 g smör, rumsvarmt½ dl socker2 ägg 1 äggula2 msk vetemjölTill servering:2 dl vispgrädde eller glass om du gillar det bättreSylt Riven choklad   Gör så här: Sätt ugnen på 200°. Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. Låt svalna lite. Vispa smör och socker. Tillsätt äggen ett i taget och sist äggulan. Rör i chokladen och mjölet. Klicka ner smeten i smorda portionsformar. Grädda i nedre delen av ugnen 8–10 min. Stjälp upp på assietter (försök att skära loss kakan lite från formen med hjälp av en kniv). Tycker du att det är för svårt att stjälpa loss dem går det bra att ha kvar dem i formarna. Servera dem varma med sylt och lättvispad grädde eller glass.     Vill du att ditt recept ska visas på bloggen nästa måndag? Skicka då in en bild och recept till [email protected]. Självklart får du med blogg en länk i inlägget. Kram!