Denna veckas recept kommer ifrån Linnéa som har spunnit vidare på chokladbollsröran vi brukar göra och gjort en ny variant med kardemumma och jordgubbsfluff! Hon säger själv att den är hur god som  helst och det kan vi verkligen tänka oss, den ska prövas! Läs Linnéas egna blogg HÄR!   Kardemummaröra:1,5 dl keso0,5 dl havregryn 2 msk mandelmjöl1/5 bananKardemumma, kanel och vaniljpulverSläng ner allt i en mixer och mixa!Jordgubbsfluff:2 dl frysta jordgubbar (100 g)0,5 dl kvarg1 äggvitavaniljpulverev sötningTina jordgubbarna. Vispa äggvitan hårt. Mixa jordgubbarna och kvargen och rör ner äggvitefluffet. Toppa kardemummaröran med det hela!     Vill du att ditt recept ska visas på bloggen nästa måndag? Skicka då in en bild och recept till [email protected]. Självklart får du med blogg en länk i inlägget. Kram!