Den här veckans recept kommer ifrån Elin som bjuder på en raspberry cheesecake-dessert! Den verkar otroligt god, samtidigt som den är lättlagad och snabb att göra! Denna skulle vi mer än gärna testa på och vi tackar så mycket för ditt recept Elin. Läs hennes egen blogg HÄR som är fullsprängd med massa fina bilder och recept. INGREDIENSER (5 portioner) 2 dl vispgrädde200 g philadelphiaost3/4 dl strösocker2 dl frysta bär (jag hade hallon)Digestivekex (ca 2 per person) Färska/tinade bär att dekorera med Gör såhär: Vispa grädden, inte allt för hårt. Blanda creme cheese med socker och rör i detta i grädden. Vispa tills du får en klumpfri kräm. Mosa sönder de frysta bären lite lätt och vispa i dem. Tag fram fem fina glas, varva söndersmulade kex (smula inte för smått, stora bitar är godare) med cheesecakekrämen och avsluta med bär. Servera direkt. Vill du att ditt recept ska visas på bloggen nästa måndag? Skicka då in en bild och recept till [email protected]. Självklart får du med blogg en länk i inlägget. Kram!