Den här veckan vill vi lyfta fram ett riktigt kärleksfullt recept! Elin Gustafsson gjorde dessa fina bakelser på alla hjärtans dag till henne och hennes pojkvän och det är en perfekt efterätt för alla chokladälskare. Vi tycker att det verkar riktigt gott och lär inte kunna vänta ända till nästa alla hjärtans dag för att pröva dessa. Tack så jättemycket för ditt recept Elin och vi hoppas att du hade en fantastiskt hjärtedag! Läs Elins egna blogg HÄR CHOKLAD OCH HALLONHJÄRTAN MED VIT CHOKLADFROSTING Chokladkakan 150 g smör eller margarin3 ägg2 1/2 dl socker3 1/2 dl vetemjöl1 tsk bakpulver4-5 msk kakao (efter behag)lite salt Vit chokladfrosting 200 g philadelphiaost200 g vit chokladSaft från citron GÖR SÅHÄR: 1. Ställ ugnen på 175 g 2. Smörj och ströa en kladdkaksform. 3. Smält smöret och låt det svalna.4. Vispa ägg och socker poröst. 5. Rör ihop de torra ingredienserna i en bunke bredvid och rör sedan ner i bunken med äggen och sockret. 6. Rör sedan ner smöret. 7. Grädda i nedre delen i ugnen i ca. 40 minuter beroende på ugn. 8. När kakan svalnat delas den på två så att man får två bottnar. Tryck sedan ut hjärtan med hjälp av en pepparkaksform. Man får ut ungefär 4st hjärtan på varje botten, alltså sammanlagt 8 hjärtan. 9. Lägg ett lager mosade hallon på ett hjärtat och lägg sedan ett annat hjärta ovanpå. Du får då alltså 4st hjärtan.10. Gör frostingen genom att smälta chokladen sakta över ett vattenbad och häll sedan ner det i en bunke med philadelphiaost. Vispa sedan ihop det till en smet och häll i citronsaft efter behag. 11. Pensla över frostingen över det dubbla hjärtat. Vill du att ditt recept ska visas på bloggen nästa måndag? Skicka då in en bild och recept till [email protected]. Självklart får du med blogg en länk i inlägget. Kram!