Veckans otroligt gulliga recept har vi fått skickat till oss från Vilma Eklind! hon beskriver själv sitt recept: "Det här receptet är perfekt för alla er som är som mig, och bara vill ha något litet för att fixa sötsuget. Det händer ju alldeles för ofta att man känner sig lite sugen på någonting, men inte riktigt orkar baka en hel sats för att sen glufsa i sig hälften och må illa halva dagen. Här har du ett recept på två (exakt två!) chocolate cupcakes med frosting! Ifall du inte tål mjölk kan du enkelt använda mjölkfritt smör och soyagrädde till frostingen, vilket även fungerar för oss veganer".Otroligt smart tycker vi, och väldigt praktiskt. Då kan man bara öka på receptet inför antalet betänkta fikasugna gäster. Tack för ditt recept Vilma, ser riktigt smarrigt ut! Cupcakes for two  3 msk mjöl  2 msk socker 1 1/2 tsk kakao 1/8 tsk bakpulver (en nypa) 1/16 tsk salt (en nypa) 2 msk kallt vatten 1 msk rapsolja Några droppar vaniljextrakt (eller 1/8 tsk vaniljsocker)Värm ugnen till 165 grader. Blanda de torra ingredienserna i en liten bunke, eller varför inte bara en liten skål.  Ta sedan och mixa ihop vatten, olja och vaniljen - och vispa ner i skålen. (Jag brukar använda mig av en gaffel istället för visp till en så pass liten smet) Häll sedan ner smeten i två cupcakesformar och ställ in i ugnen i 18 minuter. Låt svalna.Frosting for two 1 msk smör 1 msk + 2 tsk kakao 3 msk florsocker 1 tsk mjölk/gräddeSmält smöret i mikrovågsugnen och blanda alla ingredienser till en tjock frostingsmet. Låt stå i kylskåp 10-15 minuter (inget tvång, men jag tycker dom blir godast så) Blanda om igen och smeta på dina cupcakes OBS! Glöm inte att dina cupcakes måste vara svala innan du smetar på frostingen, annars smälter den bara.Vill du att ditt recept ska visas på bloggen nästa måndag? Skicka då in en bild och recept till [email protected]. Självklart får du med blogg en länk i inlägget. Kram!