Kladdkaka är en av de enklaste men fortfarande godaste bakelserna man kan äta. Men kladdkaka smakar alltid olika beroende på vart man äter det och alltid finns det egna små finesser på denna himmelska kaka för en personlig touch. Därför tyckte vi att det var roligt att Julia Degerth ville dela med sig av hennes kladdkaka som serveras på familjens café. Julia själv rekommenderar receptet varmt och vi ska definitivt pröva detta recept nästa gång vi ska göra kladdkaka, det är alltid kul att testa nya varianter! Vi tackar Julia för hennes recept och HÄR kan ni läsa hennes blogg. Kladdkaka 4 ägg6 dl socker3 dl mjöl8 msk kakaolite salt (typ ett kryddmått max)2 msk vaniljsocker200 g smör1. blanda allt utom smöret i en skål. 2. Smält smöret och blanda med övriga ingredienser. 3. Häll ner smeten i en normalstor kakform (cirka 30cm diameter). 4. Grädda kakan i ugnen mellan 30-45 minuter på 175 grader. Vill du att ditt recept ska visas på bloggen nästa måndag? Skicka då in en bild och recept till emeliejohannamoasofie@hotmail.com. Självklart får du med blogg en länk i inlägget. Kram!