Middag i julklapp
Precis som förra julen önskade jag även denna jul att få laga en middag med min gudfar. Så igår stod vi i köket hela eftermiddagen. Även om jag inte är så duktig på att laga mat tycker jag att det är härligt och jag älskar att få känna dofterna av kryddor i stora grytor och få ta ut det där gyllene brödet ur ugnen - för att inte tala om hur mysigt det är att umgås med Eric. Mellan olika tips som han ger mig och fullt fokus på matlagningen pratar vi om allt möjligt. Jag är väldigt imponerad och tacksam för allt hans tålamod... Det är inte för inte som jag brukar liknas vid en sengångare. Årets meny bestod av en gulaschsoppa, en böngryta, marockansk bönröra, en auberginegratäng med fetaost och tomat, hummus och baba ghanoush. Middagen avslutades med ostbricka och till hade vi såklart mitt favoritsurdegsbröd - Levain.Life is too short to eat anything but delicious food!