Back to school
Hur kan den här sommaren ha gått så fort? Jag har redan varit här i en och en halv månad och på måndag börjar min första kurs på collage. Iiihhh!Sådär lagom till att alla börjar återvända till vardagen tänkte jag dela med mig ett av mina snabbaste recept, men som samtidigt är hur gott som helst. Jag lagade det för första gången tillsammans med Alice och Fanny för flera år sedan, men det är fortfarande en räddare i nöden. Detta är en lite roligare variant än bara vanliga mackor, men inte lika krångligt som till exempel pizza och ett prefekt sätt att göra slut på överblivet tortillabröd. Det bästa med det är att det kan ätas både som ett mellanmål eller som en lättare lunch eller middag. Allt ni behöver är tortillabröd, en stekpanna, eventuellt lite smör och sedan är det bara att välja helt själv. Lägg ett tortillabröd i stekpannan, ha på valfritt pålägg (min favorit är mozzarella, salami eller skinka, babyspenat, getost, tomat, chiliflakes, salt och peppar) och täck med ytterligare ett tortillabröd. När det undre brödet fått fin färg och börjar bli krispigt vänder ni på allt och steker det andra. Om ni har mycket pålägg kan det bli lite svårt att vända (händer mig hela tiden haha, jag har alltid för mycket), men det gör ju inget om det blir lite kladdigt...När båda sidorna är klara brukat jag dela upp tortillan i bitar så att det går att äta med händerna eller så att jag lättare kan ta med det ut. Min fasters frukostvariant på detta är att bara lägga lite ost emellan, ja som ni ser går det att göra på alla möjliga sätt. Jag hoppas att ni har haft en solig sommar och att ni samtidigt ser fram emot hösten. Här kommer det ta ett tag till - vi har haft kring 35 grader varje dag hela veckan... Ha en underbar helg, finisar! Kram