Hot cocao
Hi! In sweden we have lots of snow and most of my friedns are on skiing vacations. I on the other side have never been a big fun of skiing. I have done it once and my friends deceived me to the difficult slopes. So I thought it was scary because I couldnt turn och brake without falling, at least I was the fastest person down. haha! Anyway, after a day out in the snow I guess most people would love to have some hot cacao so I made up a recipe for a healthier verision. Its a very simple recipe and I guess Im not the first one doing it. 2 persons.2 tbsp cacao2 tbsp stevia400 g milk Pour the cocoa and stevia in a saucepan. Whisk until smooth. No cocoa lumps should be seen. Add the milk and warm it until you get the temperatyr you like. The chocolate dont need to be heated until it boils. PS: Since its milk, be careful and do not leave the pan without looking at it, the milk can easely boil over.Serve immediately. Pour into cups and if you feel like it you can put some whipped cream and sift cocoa over it. Calories: 132Protein: 16 gFat: 3 gHej!I Sverige har vi mycket snö nu och de flesta av mina vänner är på skid semester. Jag å andra sidn har aldrig varit ett stort fan av att åka skidor. Jag har gjort det en enda gång och mina vänner lurade upp mig i de röda och till och med de svarta backarna och jag kunde inte bromsa och tyckte att det var jätte läskigt. Jag åkte i alla fall snabbast av alla eftersom att jag inte kunde bromsa eller svänga! Hahah skämt o-sido. I alla fall, efter en dag ute i snön vet jag att många gillar att dricka en kopp med varm oboy och däröfr slängde jag ihop ett enkelt recept på en lite nyttigare variant av detta. Det är ett väldigt simpelt recept så jag gissar att jag inte är den första personen som testade detta.2 personer.2 msk kakao2 msk stevia4 dl mjölkHäll kakao och stevia i en kastrull. Vispa till en jämn smet. Inga kakaoklumpar ska synas till. Tillsätt mjölken och värm chokalden til önskad temperatur. Chokladen behöver inte värmas tills den kokar. PS: Eftersom det är mjölk, var försiktig och lämna inte kastrullen utan uppsikt då mjölken lätt kokar över.Servera direkt. Toppa gärna chokladen med lite vispgrädde och sikta kakao över om du känner för att "festa" till det lite.