PIZZABULLAR- RECEPT
Jag är helt såld på pizzabullar! Jag kan äta hur många som helst utan att få nog! Det är det bästa mellanmålet någonsin, så otroligt gott! Därför tänkte jag dela med mig av ett recept, så att ni som inte smakat kan få ge era smaklökar en riktig upplevelse (haha). Börja med att göra en pizzadeg. Jag brukar bara ta något enkelt recept från internet, ex. DETTA. Kavla sedan ut din deg till en stor rektangulär pizza. Jag måste erkänna att jag är urusel på att följa recept, och lagar alltid "på en höft". Bre på tomatpuré över hela pizzan. Sedan är det bara att pimpa din snygga tomatpuré-täckta pizza med godsaker. Men om du vill göra pizzabullar ala´Filippa, gör så här: Jag brukar ta bladspenat, som varit fryst, och sedan tina upp den. När bladen är upptinade kramar jag ut det överblivna vattnet, sedan hackar jag spenaten. Efter denna processen täcker jag pizzan med salami och skinka. Sedan river jag ost och sist men ABSOLUT inte minst....trumvirvel... köttar jag med min älskade fetaost! Rulla ihop pizzan till en lång korv, skär sedan av ca 3 cm breda "snuttar" och lägg de i bullformar. Pensla med ett ägg. Skjuts in i ugnen på 200 grader! Inköpslista: Till pizadegen- jäst, salt, mjöl och om du mot all förmodan inte skulle ha en vattenkran hemma- vatten. Salami Skinka Fetaost(<3) fryst bladspenat tomatpuré ost (vilken du vill, jag brukar köra på herrgård) ägg LÅT DET VÄL SMAKA!