LCHF yoghurtdessert med chokladcrunch!

Kampanj! Sukrin melis, 400 gramVaniljpulver EKO, 10 gram Mums för efterrätter!Idag blev det ett försök till någonting nytt och ja, gott blev det! :) LCHF yoghurtdessert med chokladcrunch:Yoghurtsmet:4 dl turkisk yoghurt3 msk sukrinmelis1 krm vaniljpulver Blanda samman allting i en skål. Chokladcrunch:3 dl mandelmjöl (förslagsvis egenmixade sötmandlar)100 gram smällt smör4-5 msk sukrinmelis2 msk kakao Smällt smöret och blanda i resten avingedienserna, rör samman till en smet.Bred ut smeten på bakplåtspapper ca 0,5-1 cm högt.Grädda på 175 grader i 7-8 minuter.Ta ut låt och svalna, skrapa sedan upp crunchen och lägg i en skåloch låt stelna till. Servera i ett glas eller en skål, lägg omlott, först chokladcrunch sedanyoghurtsmet, osv.