LCHF vallmolimpa!
Mandelmjöl KRAV, 200 gFiberHusk, 300 g Är det någon mer än jag som älskar nybakat bröd till frukost? Denna mumsiga vallmolimpa är en riktig storfavorit som bakas ofta till helgfrukosten här hemma! Ett ljust saftigt bröd som förutom att ätas direkt, är så otroligt gott att rosta! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF vallmolimpa:4 dl mandelmjöl2 dl pofiber2 msk fiberhusk4 tsk bakpulver2 krm salt100 g smält smör4 dl creme fraiche4 äggBörja med att blanda samman alla torra ingredienser, ha sedan i resten och vispa samman till en jämn och slät deg, låt degen svälla i ca 5 minuter. Ta ner degen i en brödform (ca 28x10cm) klädd med bakplåtspapper, toppa med vallmofrön och grädda på 175 grader i ca 30-40 min. Stäng av ugnen och låt brödet stå kvar på eftervärme i ca 10-20 min. Ta ur limpan från formen och låt svalna på galler en stund innan servering. Mandelmjöl KRAV, 200 gFiberHusk, 300 g