LCHF vallmobullar!
Mandelmjöl KRAV, 200 gFiberHusk, 300 g Idag så svepte jag ihop dessa ljuvligt mumsiga vallmobullar, bakade med mandelmjöl och pofiber! Bullarna har en väldigt neutral smak och är inte äggiga i konsistensen! SÅ otroligt goda och superenkla att göra! Här kommer receptet :)Följ mig gärna på instagram @evelinasvarldRecept på LCHF vallmobullar:2 dl mandelmjöl1 dl pofiber2 msk fiberhusk2 tsk bakpulver1 krm salt50 g smält smör2 dl creme fraiche2 äggBörja med att blanda samman alla torra ingredienser, ha sedan i resten och vispa samman till en jämn och slät deg, låt degen svälla i ca 5 minuter. Rulla 6 st bullar och lägg på ett bakplåtspapper, toppa bullarna med vallmofrön och grädda på 175 grader i ca 15 minuter. Låt svalna en stund innan servering.ca 6 stycken bullarca 2 g kolhydrater per bulle