LCHF Tortilliabröd med sockerfri tacofärs!
Mandelmjöl KRAV, 200 g Idag blev det tacos till middag, tacos tröttnar jag aldrig på, det är ju ljuvligt gott! Jag gör mitt eget tortilliabröd och kryddar färsen med sockerfri tacokrydda, här kommer recepten!Recept på tacokrydda utan socker (1 kg kött):2½ tsk salt4 tsk chilipeppar4 tsk paprikapulver2 tsk vitlökspulver2 tsk lökpulver5-6 tsk spiskummin4 krm cyennepeppar Blanda ihop allting i en skål och häll ner kryddblandlingen i köttfärsen.Tillsätt 2-3 dl vatten, smaka av och krydda mer om så önskas! Recept på LCHF tortillia bröd (2 st):2 ägg2 msk vatten 1,5 dl mandelmjöl2 tsk fiberhusk1 tsk bakpulver 1 msk torkad oregano eller basilika 1/5 tsk saltVispa ägg i några minuter, tillsätt vatten och blanda. Blanda i de torra ingredienserna. Låt svälla i 5 min. Lägg degklumpen på bakplåtspapper och kavla ut den med ett bakplåtspapper över degen så mycket som det går. Grädda på 200 grader i ca 7 minuter. Dela brödet på mitten så får du 2 stycken lagom stora torlillia wraps.