LCHF toffifee!
Fiber Syrup, Gold, 450gProtein Hazelnut Cream, 200 g Det är ju julafton imorgon och det finns kanske några av er som vill ha ett litet sista minuten tips på sockerfritt julgodis! Då kan jag verkligen rekommendera dessa galet mumsiga toffifee! SÅ otroligt goda och inte alls svåra att göra! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF toffifee:Kolasmet:1 dl sukrinmelis1 dl fibersirap gold1 d grädde25 g smörGarnering:75 g sockerfri mjölkchoklad (jag använder Nicks)2 msk sockerfri hasselnötskräm (jag använder Star Nutrition)Topping:ca 30 g mörk choklad 70%Övrigt:ca 40 st rostade hasselnötterBörja med att koka kolasmeten. Koka upp alla ingredienser i en kastrull och låt sedan smeten stå och småkoka i 35-65 minuter tills den blir seg, glöm inte att röra runt då och då så den inte bränner fast. Under tiden kolan kokar ställer du ut ca 40 stycken knäckformar på en bricka och lägger en hasselnöt i varje form. Häll sedan den färdiga kolasmeten över nötterna och fyll upp formarna till lite mer än hälften, ställ in i frysen och låt stelna. Smält choklad tillsammans med hasselnötskräm över vattenbad och klicka upp över den stelnade kolasmeten i formarna, ställ sedan in i frysen en stund till. Toppa sedan dina toffifee med en liten klick mörk choklad som du smälter över vattenbad. Låt chokladen stelna i kylskåp.ca 40 st toffifee