LCHF salted caramel brownies!
Stevia Drops, 50 ml Caramel Alltså dessa magiska salted caramel brownies kan vara något av det godaste jag ätit! Choklad tillsammans med salt seg kola är ju så otroligt gott och en riktigt svårslagen kombo om du frågar mig! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF salted caramel brownies:Brownies:100 g rumsvarmt smör1 dl sukrinmelis eller söta efter egen smak1 dl kakao½ dl fibersirap clear1 nypa salt2 ägg1 dl mandelmjölBörja med att vispa smör och sötning krämigt. Tillsätt sedan kakao, fibersirap och salt, vispa en stund till. Ha sist i äggen och mandelmjöl och vispa samman till en jämn och slät smet. Ta ner smeten i en brödform (ca 28x10cm) klädd med bakplåtspapper och jämna till. Grädda kakan på 175 grader i ca 14-17 minuter, se efter med en sticka så att kakan fortfarande är lite kladdig i mitten. Ställ in kakan i kylen och börja koka din salted caramel topping.Salted caramel topping:1½ dl grädde½ dl sukrinmelis½ dl fibersirap clear5-6 droppar stevia drops caramel från Nicks1 msk smör1 nypa flingsaltKoka upp allting i en kastrull, sänk värmen och låt sedan stå och småkoka i ca 30-60 minuter tills kolan blir seg, rör runt ibland så den inte bränner fast. Häll kolan på kakan och ställ sedan in i kylen igen tills kolan stelnat en aning. Ta ut kakan från formen, toppa ev. med lite extra flingsalt och dela i önskade rutor.ca 8-10 bitar