LCHF påskmuffins med smak av choklad!

Sukrin melis, 400 gram Påskbaket fortsätter! Idag gjorde jag ett gäng ljuvliga påskmuffins toppade med en krämig gul frosting och färgat kokos strössel! Så himla goda och inte alls svåra att göra! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF påskmuffins med smak av choklad:Frosting:200 g färskost½ dl sukrinmelisgul karamellfärgVispa ihop alla ingredienser med elvisp till en jämn och slät smet, ställ in i kylskåp och börja baka dina muffins.Chokladmuffins:25 g smält smör25 g mörk choklad (minst 70%)3 ägg1 dl sukrinmelis2 tsk bakpulver2 msk kakao1 krm vaniljpulver2 dl mandelmjöl3 tsk fiberhuskSmält smöret i en kastrull, ta sedan av kastrullen från plattan och lägg i den mörka chokladen, blanda tills chokladen smält. Vispa ägg och sötning pösigt i en skål. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och vispa samman till en jämn smet. Låt smeten svälla i ca 5-10 minuter. Fyll upp smeten till lite mindre än hälften i 5 stycken stora muffinsformar och grädda på 175 grader i ca 12-15 minuter. Låt bullarna svalna helt på galler innan de tas ut från muffinsformarna. Under tiden muffinsen svalnar gör du kokos strössel.Kokos strössel:Riven kokosvalfri karamellfärgHäll ut önskad mängd kokos på ett fat, häll över några droppar valfri karamellfärg och blanda. När muffinsen svalnat helt tar du ut dom från formarna och spritsar ut frostingen. Toppa med kokos strössel.ca 5 stycken stora muffins