LCHF no bake chokladbollspaj!

Sukrin melis, 400 gram Vill ni baka en mumsig chokladdessert som inte kräver ugn? Då är denna ljuvligt chokladiga no bake chokladbollspaj fylld med krämig chokladfudge, drömmen för dig som älskar choklad! Så otroligt god och verkligen världens enklaste att göra! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF no bake chokladbollspaj:Chokladbollsbotten:100 g smör1 dl mandelmjöl1 dl riven kokos3/4 dl sukrinmelis½ dl kakao1 tsk vaniljpulverev. 1 msk kallt kaffeKnåda ihop alla ingredienser till en jämn smet. Tryck ut smeten i botten på en pajform, ca 26-27 cm i diameter och en bit upp på kanterna. Ställ in pajformen i kylskåp och se till att chokladbollssmeten stelnat ordentligt innan du börjar med fudgefyllningen.Fudgefyllning:3 dl vispgrädde1/2-1 dl sukrinmelis20 g smör3-4 msk kakaoKoka upp alla ingredienser under omrörning i en stor kastrull, låt sedan smeten stå och småkoka i ca 10-15 minuter tills den tjocknar en aning. Rör runt då och då så den inte bränner fast. Häll upp fudgefyllningen över din chokladbollsbotten och låt stå i kylskåp igen tills den stelnat. Servera förslagsvis tillsammans med vispad grädde eller sockerfri vaniljglass.ca 10 bitar kaka