LCHF lakritskladdkaka med hallon!
Lakritspulver, 80 gramSukrin Gold, 500 gram När lakrits, hallon och choklad blir en magisk kladdkaka! En ljuvligt god dessert för alla oss som älskar lakrits och dessutom så himla enkel att göra! Här kommer mitt recept!Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF lakritskladdkaka med hallon:150 g smält smör2 dl mandelmjöl1½ dl sukrin gold eller söta efter egen smak½ krm vaniljpulver1 nypa salt3 msk lakritspulver4 msk kakao3 äggTopping:1-2 dl frysta hallonSmält smöret i en kastrull, ta av kastrullen från plattan och tillsätt resten av ingredienserna, blanda samman till en jämn och slät smet. Smöra och bröa en 24 cm springform med mandelmjöl (samma teknik som skorpmjöl) och häll ner smeten i formen. Lägg sedan ut de frysta hallonen över smeten i formen. Grädda kakan på 175 grader i ca 10-12 minuter och låt sedan svalna i kylskåp. Servera förslagsvis med vispad grädde.ca 10-12 bitar Lakritspulver, 80 gramSukrin Gold, 500 gram