LCHF knäckebröd/fröknäcke!

FiberHusk, 300 g Dagens frulle blev ett gäng klassiska fröknäcke med markill på! Det är ju så gott och snabbt att "slänga" i sig när man har lite bråttom. Här kommer mitt recept! :)LCHF Knäckebröd/kex:2,5 dl solrosfrön1 dl linfrö 0,75 dl pumpakärnor 2 msk fiberhusk 1 krm salt 5dl vattenBlanda ihop allting i en bunke, låt stå i 10 minuter. Bred ut på 2 stycken bakplåtar med bakplåtspapper. Grädda i varmluftsugn 160 grader i 1 timme. Ta ut plåtarna efter 30 min och skär ut 12-16 bitar beroende på hur stora du vill ha dem, sen in i ugnen igen i ytterligare 30 minuter. Ta ut och låt svalna!ca 0,7-1,5 g kolhydrat per knäckebröd, beroende på storlek!Tips, vill du göra kex istället så skär bara ut mindre fyrkantiga bitar och salta med lite flingsalt ovanpå, jättegott att ha till ostbrickan tex!