LCHF kanelbullekladdkaka!
Sukrin Gold, 500 gram Idag så bakades det en ljuvligt god kladdkaka med smak av kanelbulle! Här får man verkligen det bästa av två världar, SÅ så gott och superenkel att göra! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram >HÄR<Recept på LCHF kanelbullekladdkaka:200 g smält smör2 dl mandelmjöl½ dl pofiber1 dl sukrin gold1 msk malen kardemummaen nypa salt 2 äggGarnering:50 g smält smör2 msk sukrin gold2 msk kanel2 krm vaniljpulverBlanda ihop alla torra ingredienser till kladdkakan i en skål, tillsätt sedan det smälta smöret och äggen, blanda samman till en jämn och slät smet. Häll ner smeten i en 24 cm springform klädd med bakplåtspapper och börja sedan med garneringen. Smält smöret till garneringen i en kastrull, ta av kastrullen från plattan och tillsätt sedan resten av ingredienserna, blanda samman till en jämn smet. Häll ner smeten i en spritspåse och ringla ett kanelbullemönstret över kakan. Grädda kakan på 200 grader i ca 7-10 minuter, låt svalna och servera förslagsvis med lite vispad grädde.Ca 10-12 bitar kaka