LCHF jordgubbskladdkaka!

Sukrin melis, 400 gram Denna farligt goda jordgubbskladdkaka bakad i brödform, är en av mina absoluta favoritkladdkakor! Den har samma grundrecept som min semmelkladdkaka, men är istället smaksatt med ljuvliga jordgubbar! En riktigt saftig och härlig kaka som är så himla enkel att göra! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF jordgubbskladdkaka:150 g smält smör1 dl mandelmjöl1 dl pofiber1 dl sukrinmelis eller söta efter egen smak1 nypa salt3 äggTopping:7-8 st små frusna jordgubbarSmält smöret i en kastrull, ta sedan av kastrullen från plattan och tillsätt resten av ingredienserna, blanda samman med sked till en jämn och slät smet. Häll ner smeten i en brödform (ca 28x10cm) klädd med bakplåtspapper, lägg ut jordgubbarna på rad i mitten över smeten i formen . Grädda på 175 grader i ca 15-20 minuter. Låt kakan svalna och sätta sig en liten stund i kylskåp innan du tar ut den från formen. (Kakan ska fortfarande vara en aning ljummen, låter du den svalna helt förlorar den sin kladdiga konsistens.) Pudra sukrinmelis på kakan och servera förslagsvis med vispad grädde.ca 10 bitar kaka