LCHF jordgubbsbollar!

Sukrin melis, 400 gramÄkta Vaniljpulver, 10 g Magiskt goda jordgubbsbollar gjorde oss sällskap till fotbollen idag! Fikabollar med en ljuvligt fräsch smak av sommar och så himla enkla att svepa ihop! Här kommer mitt recept :) Följ mig gärna på instagram >HÄR<Recept på LCHF jordgubbsbollar:1 dl sötmandel1 dl riven kokos3/4 dl sukrinmelis½ krm vaniljpulver4 st halvtinade frusna jordgubbarev. några droppar citronsaft efter egen smakMixa ihop alla ingredienser i en matberedare tills du får en jämn och slät deg. Forma degen till bollar och rulla ev. i riven kokos. Om degen känns för lös när du ska forma till bollarna så ställ in den i frysen en stund tills den blir mer lätthanterligt. Förvara jordgubbsbollarna i kyl eller frys.ca 6-10 st bollar, beroende på storlek