LCHF hasselnötskakor toppade med choklad!

Milk Chocolate, 75 gMilk chocolate, 75 g Mjölkchoklad Hasselnötskakor toppade med choklad kommer högt upp på listan över mina favoritsmåkakor! De är dessutom världens enklaste att göra och går så snabbt att svepa ihop! Jag föredrar personligen att toppa kakorna med en bit choklad, men en hasselnöt eller ingen topping alls går ju precis lika bra. Här kommer receptet :)Recept på LCHF hasselnötskakor toppade med choklad:1 ägg1 dl sukrinmelis½ tsk bakpulver½ tsk fiberhusk1 krm vaniljpulver2 dl hasselnötsmjölsteviasötad mjölkchoklad (jag använder nicks)Börja med att vispa ägg och sötning fluffigt, tillsätt sedan resten av ingredienserna och vispa till en jämn smet. Låt degen stå och svälla i 5 minuter. Rulla degen till bollar och lägg på bakplåtspapper, toppa med en bit choklad. Grädda i ca 10-12 minuter på 175 grader. Låt kakorna svalna och stelna till sig innan servering.ca 7 st kakorca 2,6 gram kolhydrater per kaka