LCHF hallonrutor!

Sukrin Gold, 500 gramSukrin melis, 400 gram Dessa ljuvliga hallonrutor! En riktigt saftig och härlig vårkaka som är helt perfekt att svepa ihop när man är några stycken då den räcker till många! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF hallonrutor:200 g smör3 dl mandelmjöl1½ dl sukrin gold eller söta efter egen smak1 krm vaniljpulver½ tsk bakpulver1 nypa salt4 st äggTopping:2-3 dl frusna hallonGarnering:ca 1 tsk sukrinmelisSmält smöret i en kastrull, ta sedan av kastrullen från plattan och tillsätt resten av ingredienserna, blanda samman med sked till en jämn och slät smet. Klä en 20x30 form med bakplåtspapper och häll ner smeten i formen, lägg sedan ut hallonen över smeten i formen. Grädda kakan på 175 grader i ca 14-16 minuter och låt sedan svalna en stund i kylskåp. Dela upp kakan i ca 12-20 rutor och pudra sukrinmelis på, servera förslagsvis med vispad grädde.ca 12-20 bitar