LCHF hallonkladdkaka!

Sukrin Gold, 500 gramSukrin melis, 400 gram Denna ljuvliga hallonkladdkaka tröttnar jag aldrig på! SÅ himla god och otroligt lättbakad! Det går jättebra att byta ut hallonen mot något annat gott bär om du hellre föredrar det! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF hallonkladdkaka:150 g smält smör2 dl mandelmjöl1½ dl sukrin gold1 krm vaniljpulver1 nypa salt3 ägg Topping:1-2 dl frysta hallonca ½ tsk sukrinmelisSmält smöret i en kastrull, ta sedan av kastrullen från plattan och tillsätt resten av ingredienserna, blanda samman med sked till en jämn och slät smet. Smöra och bröa en 24 cm springform med mandelmjöl (samma teknik som skorpmjöl) och häll ner smeten i formen. Pudra sukrinmelis på de frysta hallonen och blanda samman, lägg sedan ut hallonen över smeten i formen. Grädda kakan på 175 grader i ca 10-12 minuter och låt sedan svalna en aning i formen. Pudra lite sukrinmelis på kakan och servera förslagsvis med vispad grädde.ca 10-12 bitar Sukrin Gold, 500 gramSukrin melis, 400 gram