LCHF hallon & blåbärspaj!
Sukrin melis, 400 gram Idag så hjälpte barnen mig att testbaka efterrättspaj till nyårsafton, det blev en hallon och blåbärspaj med mandel och kokosbotten, SÅ god den blev! Till pajen hade vi vispad vaniljgrädde. Enkel dessert att knåpa ihop och så otroligt gott! Här kommer receptet :)Recept på LCHF hallon & blåbärspaj:4 dl egenmixade sötmandlar2 dl kokosflingor1½ dl sukrinmelis150 gram smörca 350 g blåbär & hallon (eller andra valfria bär) Blanda först ihop alla torra ingredienser. Sedan knådar du ihop det kylskåpskalla smöret med "mjölet" tills du får en deg. Tryck ut degen så jämnt som möjligt i en pajform. Häll ca 350 gram frysta blåbär & hallon över degen, Pudra lite sukrinmelis över bären innan du gräddar pajen i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. Låt pajen svalna och stelna till sig lite innan servering. Servera ihop med:3 dl vispgrädde2 tsk sukrinmelis2 krm vaniljpulveroch vispa ihop.Mums!Pajen räcker till ca 8-10 bitar. Sukrin melis, 400 gram