LCHF frukostmuffins!
Mandelmjöl KRAV, 200 gHasselnötsmjöl EKO, 500 gram Idag så bakade jag min variant på "breakfast blueberry muffins"! Dessa muffins är mer brödiga än söta och passar därför så bra att äta till frukost! Ät bullarna som de är eller tillsammans med något gott pålägg, det är också väldigt gott att smula ner en bit bulle över lite turkisk yoghurt! Det går bra att utesluta blåbären, men tänk då på att gräddningstiden blir lite kortare! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF frukostmuffins:1½ dl mandelmjöl1 dl hasselnötsmjöl1 tsk bakpulver1 tsk malen kardemumma1 krm salt2 ägg1 dl frusna blåbär (kan uteslutas)grovhackad sötmandelBörja med att blanda ihop de torra ingredienserna, tillsätt äggen och vispa samman till en jämn smet. Blanda sist ner blåbären försiktigt. Fyll upp smeten till hälften i 4 st stora muffinsformar och toppa med grovhackad sötmandel. Grädda på 175 grader i ca 20-22 minuter. 4 st stora muffinsca 4,7 gram kolhydrater per muffins Mandelmjöl KRAV, 200 gHasselnötsmjöl EKO, 500 gram