LCHF chokladbollsrulltårta!

Sukrin melis, 400 gramSukrin Gold, 500 gram Denna chokladbollsrulltårta fylld med ljuvlig chokladsmörkräm är ju en riktig dröm för alla oss som älskar chokladbollar! Farligt god och inte alls svår att göra! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF chokladbollsrulltårta:Smörkräm:125 g mjukt smör1 dl sukrinmelis eller söta efter egen smak1 krm vaniljpulver2 msk kakao2 msk färskostVispa samman alla ingredienser i en skål till en slät och krämig smet. Ställ sedan åt sidan och börja med chokladbollsrulltårtan.Chokladbollsrulltårta:150 g smör1½ dl sukrin gold eller söta efter egen smak4 dl mandelmjöl2 dl riven kokos1 dl kakao½ dl kallt kaffe eller vattenKnåda samman alla ingredienser i en skål till en jämn deg, kavla sedan ut degen mellan två bakplåtspapper ca 25x25 cm stort. Bred ut smörkrämen på din chokladbollsbotten och rulla ihop till en rulltårta med hjälp av bakplåtspappret. Garnera kakan med riven kokos och låt den stå en kort stund i kylskåp innan servering.ca 12-15 bitar kaka