LCHF chokladbollsrulltårta!

Sukrin Gold, 500 gramÄkta Vaniljpulver, 10 g Chokladbollsrulltårta, som en gigantisk chokladboll i ny tappning! Kakan är gjord i två lager, en botten som är smaksatt med kakao och en ljus fyllning med smak av vanilj! SÅ så gott och en perfekt dessert för alla oss som älskar kokos och choklad! Detta är dessutom en toppenkaka att svepa ihop till ett kalas eller bjudning då den räcker till många! Här kommer mitt recept :)Recept på LCHF chokladbollsrulltårta:Botten:170 g smör1½ dl sukrin gold4 dl mandelmjöl2 dl riven kokos1 dl kakao½ dl kallt kaffeFyllning:120 g smör½ dl sukrin gold3 dl mandelmjöl2 dl riven kokos2 krm vaniljpulver½ dl vispgräddeBörja med att göra botten. Knåda samman alla ingredienser i en skål till en jämn deg, kavla sedan ut degen som en rektangel mellan två bakplåtspapper. När det är klart så gör du samma procedur med fyllningen, knåda samman alla ingredienserna i en skål och kavla ut mellan två bakplåtspapper. Lägg nu den utkavlade fyllingen ovanpå din botten och rulla ihop till en rulltårta, rulla så tight som det går och använd bakplåtspappret till hjälp. Garnera sedan kakan med kokos och låt stå i kylskåp en stund innan servering.Följ mig gärna på instagram >HÄR<Ca 18 bitar kaka