LCHF choklad och vaniljmuffins!
Sukrin melis, 400 gramMandelmjöl KRAV, 200 g Muffinsbaket fortsätter! Choklad och vaniljmuffins blev kvällens lördagsgodis! SÅ gott! Recept på LCHF choklad och vaniljmuffins:50 g smör3 dl mandeljmöl2 msk fiberhusk1 dl sukrinmelis1 dl grädde1 msk kakao1 tsk vaniljpulver2 tsk bakpulver2 äggVispa sötning och ägg fluffigt med elvisp. Smält smöret och rör ner grädden i smöret. Rör samman äggsmeten med smöret och grädden. Tillsätt mandelmjöl, vaniljpulver, fiberhusk och bakpulver, blanda samman noga till en slät smet, låt svälla i 10 minuter. Ta undan en tredjedel av smeten och smaksätt den med kakao, rör den slät. Varva nu smeten i formarna, börja med ett ljust lager, därefter chokladsmeten och sedan ljus smet igen. Nu använde jag mig av stora cupcakeformar, men jag rekommenderar att använda vanliga mindre muffinsformar. Grädda i 200 grader cirka 7-10 minuter.Ca 1,9 gram kolhydrater per muffins!