LCHF brytbröd!
Kokosmjöl Fairtrade, 1000 g Mums för detta ljuvliga brytbröd! Ett av mina absoluta favoritbröd som förutom att ätas direkt, är helt perfekt tillsammans med en god soppa eller att lägga fram på buffebordet! Här kommer mitt recept!Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF brytbröd:2 dl mandelmjöl1 dl Aman Prana kokosnötsmjöl 3 msk fiberhusk2 tsk bakpulver1 tsk salt4 ägg2 dl creme fraiche40 g smält smörBlanda först ihop alla torra ingredienser. Tillsätt sedan resten och blanda samman till en jämn smet. Låt degen svälla i 5-10 minuter. Rulla till bullar och lägg "kloss i kloss" brevid varandra på ett bakplåtspapper. Grädda på 175 grader i ca 17-20 minuter. Stäng av ugnen och låt bullarna stå kvar på eftervärme med ugnsluckan lite öppen i ca 10-15 min. Låt bullarna svalna på galler innan servering.11-12 st bullarca 2 g kolhydrater per bulle