LCHF brytbröd!
Kokosmjöl Fairtrade, 1000 g Hoppas att ni alla har haft en bra helg trots allt regn! Vi har haft en supermysig långhelg på Legoland och kom hem idag, så därför har det varit dålig uppdatering de senaste dagarna! Jag kände nu när vi kom hem att det var dags att fylla på brödförrådet inför den kommande veckan, så jag svepte ihop ett av mina absoluta favoritbröd, mitt brytbröd! Detta är ett brytbröd med små bullar som förutom att ätas direkt är helt perfekta tillsammans med en god soppa eller att lägga fram på buffebordet! Här kommer mitt recept!Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF brytbröd:1 dl egenmixade sötmandlar0,5 dl Aman Prana kokosnötsmjöl 2 msk fiberhusk1 tsk bakpulver0,5 tsk salt2 ägg1 dl creme fraiche20 g smält smörBlanda först ihop de torra ingredienserna. Tillsätt sedan resten och blanda samman till en jämn smet. Låt degen svälla i 5 minuter. Rulla till bullar och lägg "kloss i kloss" brevid varandra på ett bakplåtspapper. Grädda på 200 grader i ca 15 minuter. Låt svalna helt innan servering.Blir ca 11 st små bullar på enkel sats.Ca 1 g kolhydrater per bulle! Kokosmjöl Fairtrade, 1000 g