Kladdig chokladkaka al'a LCHF!
Fiber Syrup, Gold, 450g Tisdagslyx med en repris på denna härligt kladdiga och ljuvligt goda chokladkaka! En perfekt kaka för alla oss som är helt tokiga i choklad! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på kladdig chokladkaka al'a LCHF:125 g rumsvarmt smör1 dl sukrinmelis½ dl fibersirap gold1½ dl mandelmjöl4 msk kakao1 nypa salt2 ägg1 dl gräddeBörja med att vispa samman smör och sötning. Tillsätt sedan fibersirap, mandelmjöl, kakao och salt, vispa. Ha sedan i äggen och sist grädden, vispa till en slät smet. Häll ner smeten i en avlång brödform (ca 28x10 cm) klädd med bakplåtspapper, grädda på 175 grader i ca 13-17 minuter. Kakan ska vara väldigt lös när du tar ut den från ugnen då den sedan ska ställas in i kylskåp några timmar, helst över natten tills den "satt sig" ordentligt och stelnat. Servera förslagsvis med vispad grädde.