Frasiga chokladkakor al'a LCHF!

Milk chocolate, 75 g Mjölkchoklad De godaste småkakorna som finns enligt min son (och mig)! 😍 Sockerfri mjölkchoklad kombinerat med härligt krispiga kaksmulor, blir ju de mest magiskt goda och frasiga chokladkakor! Detta är verkligen de perfekta småkakorna för alla oss som älskar choklad och dessutom så himla enkla att svepa ihop! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på frasiga chokladkakor al'a LCHF:Kaksmulor:1½ dl mandelmjöl2 msk sukrinmelis (eller uteslut helt)50 g smält smörChoklad:2 st nicks sockerfria mjölkchoklad (ca 150 gram)Börja med kaksmulorna. Smält smöret i en kastrull, ta sedan av den från plattan och blanda i resterande ingredienser till en jämn och slät deg. Bred ut degen på ett bakplåtspapper, ca ½ cm tjockt. Grädda på 175 grader i 5-7 minuter, ta ut plåten och smula sönder till kaksmulor med en sked, låt sedan smulorna svalna och stelna till sig en aning. När smulorna svalnat lägger du dom i en skål med hushållspapper i botten så att onödig fukt försvinner. Under tiden smulorna ligger i skålen smälter du choklad över vattenbad. Blanda sedan samman kaksmulorna, lite i taget med chokladsmeten, klicka upp smeten i 9 stycken muffinsformar ca 1 cm tjockt och låt stelna i kylskåp.ca 9 stycken kakorca 2,5 g kolhydrater per kaka